Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kot etek görmek

Rüyada kot etek görmek

Rüyada kot etek görmek görgülü ve kültürlü olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, haram mala inanılır.

Rüyada kot etek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, karlı bir alışveriş, yatırım veya hediye bazı kutlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada kot etek giymek amaçlarına nail olacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, konforunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kot etek görmek maddi varlığının çoğalacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kot etek giydiğini görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada uzun kot etek giymek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa kot etek görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mini kot etek görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kalabalıktan uzak olacağına, nefsine yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kot etek görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada mavi kot ceket görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments