Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kot giymek

Rüyada kot giymek

Rüyada kot giymek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, başarı elde edeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Rüyada kot giymek gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız ya da kişileri sempatikliğiniz veya çekiciliğinizle etkileyebilirsiniz.

Rüyada mavi kot ceket giymek sevinçli haberler geleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kot giymek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına alamet eder.

Rüyada kot etek giydiğini görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına delalettir.

Rüyada kot şort giymek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dar kot giymek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına inanılır.

Rüyada kot pantolonu ters giymek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kot gömlek giymek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada başkasının kot pantolonunu giymek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments