Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kot tulum giymek

Rüyada kot tulum giymek

Rüyada kot tulum giymek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine inanılır.

Rüyada kot tulum giymek gördüyseniz:

  • Aşırı çalışma koşulları sağlığınızı zayıflatabilir.

Rüyada kot tulum giymek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, en pahalı evlerde oturacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kot tulum görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tulum giydiğini görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı tulum giymek evlatlarından memnun olacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada iş tulumu giymek çok büyük sorunlar yaşanacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada tulum elbise giymek işlerin yoluna sokulacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi tulum giydiğini görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, çok kötü günler göreceğine yorulur.

Rüyada yeşil tulum giymek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments