Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kişiyle gezmek

Rüyada aşık olduğun kişiyle gezmek

Rüyada aşık olduğun kişiyle gezmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, bolluk ve bereket göreceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, başarısızlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle gezmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanın beklentileri sizin beklentilerinizle uyuşmayabilir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle gezmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yeni kişilerle tanışacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, ümitlerinin son bulacağına, maddi açıdan ferahlayacağına delalettir.

Rüyada görülen kişiye aşık olmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, arkasından iyi konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hep aynı kişiye aşık olmak işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin ailesini görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, sonradan da çok üzüleceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişiye sarılmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle evlenmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments