Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşmak ama yetişememek

Rüyada koşmak ama yetişememek

Rüyada koşmak ama yetişememek yeni iş teklifleri alacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koşmak ama yetişememek gördüyseniz:

  • Belli konuların içinde yer almaya karar vermeden önce, içerdiği riskleri araştırmanız gerekiyor.

Rüyada koşmak ama yetişememek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalettir.

Rüyada koşmak yetişmeye çalışmak ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşmak yetişememek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, bazı konularda önayak olunacağına yorulur.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin para vermesi ama almamak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, dertlerinin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments