Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi düğününe yetişememek

Rüyada kendi düğününe yetişememek

Rüyada kendi düğününe yetişememek büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, ilim irfan sahibi olacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine inanılır.

Rüyada kendi düğününe yetişememek gördüyseniz:

  • Birilerinin size karşı çok maddiyatçı davranması yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada kendi düğününe yetişememek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada düğüne yetişmeye çalışmak çok başarılı olup, kazancının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada düğüne yetişememek dertlerinin sona ereceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada düğününe yetişememek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bineceği uçağa yetişememek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda çiçek yetiştirmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Rüyada yetiştirme yurdu görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada cenazeye yetişememek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments