Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiye kavuşmak

Rüyada sevdiğin kişiye kavuşmak

Rüyada sevdiğin kişiye kavuşmak her şeyin durağan şekilde süreceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye kavuşmak gördüyseniz:

  • Fonksiyonel olmayan işler veya anlaşmalar sorun yaratabilir.

Rüyada sevdiğin kişiye kavuşmak ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavuşmak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiye kavuşmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle kavuşmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin adama kavuşmak sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği insana kavuşmak karamsarlığa düşeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kıza kavuşmak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments