Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kavuşmak

Rüyada birine kavuşmak

Rüyada birine kavuşmak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına tabir olunur.

Rüyada birine kavuşmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızın bazı konularda jestleri olabilir.

Rüyada çok istediğin bir şeye kavuşmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ailesine kavuşmak hafifleyeceğine, şifa bulacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine kavuşmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada özgürlüğe kavuşmak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğuna kavuşmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, ele güne muhtaç olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavuşmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle kavuşmak herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments