Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak

Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak

Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da projeyi tamamlamak için üzerinde çalıştığınız veya tecrübe ettiğiniz şeyleri yararlı hale getirmeye çalışabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavuşmak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, canının kıymetini bileceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye kavuşmak lüks şekilde yaşayacağına, malında zulüm meydana gelmesine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişiye kavuşmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada sevdiği insana kavuşmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin adama kavuşmak kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, kendisi paralayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin insana kavuşmak istediği her şeyi elde edebileceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birine kavuşmak hayattan yana yüzünün güleceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments