Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğu kişiyle kavga etmek

Rüyada aşık olduğu kişiyle kavga etmek

Rüyada aşık olduğu kişiyle kavga etmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında sıkıntılar aksilikler yaşanabilir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle kavga etmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğu kişiyle kavga etmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin babasını görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına işarettir.

Rüyada eskiden aşık olduğun kişiyi görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, zor durumların biteceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada size aşık olan kişiyi görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle tartışmak ailesinin de büyük olacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine işaret eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyle öpüşmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments