Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşan boğa görmek

Rüyada koşan boğa görmek

Rüyada koşan boğa görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sevgi göreceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, prestij kazanacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşan boğa gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyor.

Rüyada koşan boğa görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada boğa almak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, yiyip içeceğine yorulmaktadır.

Rüyada inek boğa görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada boğa ve at görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada boğa yılanları görmek getirisinden daha fazla olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, canını ve malını garanti altına alacağına işarettir.

Rüyada yavru boğa görmek işte başarılı adımlar atılacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğa inek görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü boğa görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, sıkıntısının biteceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments