Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek boğa görmek

Rüyada inek boğa görmek

Rüyada inek boğa görmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada inek boğa gördüyseniz:

  • İlerlemenize faydası olacak kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada boğa ve inek görmek bereket ve huzur getireceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine rivayet eder.

Rüyada inek boğa görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada inek ve boğa görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına rivayet eder.

Rüyada boğa inek görmek sevdiği insanların olacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada inek yada boğa görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğalar görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızgın boğa görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğa tarafından öldürülmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, zaferler kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments