Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkuyla uyanmak

Rüyada korkuyla uyanmak

Rüyada korkuyla uyanmak adım adım başarıya ulaşılacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine delalettir.

Rüyada korkuyla uyanmak gördüyseniz:

  • Diplomatik davranıp, olayları en basit şekliyle ele alabilirsiniz.

Rüyada korkuyla uyanmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına yorulur.

Rüyada korkudan uyanmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada korkup bağırarak uyanmak seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkup ağlayarak uyanmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korkup uyanmak kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada tam ölecekken uyanmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uyandığını sanıp uyanamamak ruhen ve bedenen iyileşeceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine tabir olunur.

Rüyada defalarca uyanmak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments