Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkudan uyanmak

Rüyada korkudan uyanmak

Rüyada korkudan uyanmak kötü günlerinin biteceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada korkudan uyanmak gördüyseniz:

  • Zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada korkup uyanmak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada korkup bağırarak uyanmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkup ağlayarak uyanmak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine delalettir.

Rüyada korkuyla uyanmak yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkudan uyanmak kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, engellerden kurtulacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada birini öperek uyandırmak büyük ve güzel işler yapacağına, insanlar tarafından tanınacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uyumak uyanmak yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sorunların tarihe karışacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada ezana uyanmak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments