Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyandığını sanıp uyanamamak

Rüyada uyandığını sanıp uyanamamak

Rüyada uyandığını sanıp uyanamamak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, dertleri biteceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına alamet eder.

Rüyada uyandığını sanıp uyanamamak gördüyseniz:

  • Geri planda kalmak veya sakinliği korumak önem taşıyor.

Rüyada uyandığını sanıp uyanamamak özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine delalettir.

Rüyada birinin öldüğünü sanıp ağlamak şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çalışmalarının artacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlamak ağlayarak uyanmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına tabir olunur.

Rüyada gülerken uyanmak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada ağlamak ve ağlayarak uyanmak servet sahibi olacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılarken uyanmak buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle uyanmak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments