Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkup uyanmak

Rüyada korkup uyanmak

Rüyada korkup uyanmak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, istediği noktalara geleceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, öz güven kazanacağına tabir olunur.

Rüyada korkup uyanmak gördüyseniz:

  • Aile içinde size yapılacak olan sürprizler ya da verilecek hediyeler olabilir.

Rüyada korkup bağırarak uyanmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkudan uyanmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına rivayet eder.

Rüyada korkup uyanmak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada korkup ağlayarak uyanmak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada korkuyla uyanmak hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tam düşerken uyanmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada tokat yiyerek uyanmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments