Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkarak dua etmek

Rüyada korkarak dua etmek

Rüyada korkarak dua etmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada korkarak dua etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ya da olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada korktuğu için dua okumak problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına işaret eder.

Rüyada korkarak dua etmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpekten korktuğunu görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya delalet etmektedir.

Rüyada kurbağadan korktuğunu görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada ölmekten korktuğunu görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına tabir olunur.

Rüyada kor ateş yemek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kor halinde ateş görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada korkarak merdiven çıkmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments