Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kor tutmak

Rüyada kor tutmak

Rüyada kor tutmak sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada kor tutmak gördüyseniz:

  • Tartışılan konunun derinine girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kor tutmak düzenli bir işe girileceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine inanılır.

Rüyada kor ateş tutmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpekten korktuğunu görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kor halde ateş görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada korktuğun kişiyi görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde korkarak yüzmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada kor halinde kömür görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kor görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments