Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sobada kor görmek

Rüyada sobada kor görmek

Rüyada sobada kor görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada sobada kor gördüyseniz:

  • Bırakın herkes nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın.

Rüyada sobada kor görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sobada kor ateş görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, hileye, fesada bulaşacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada korkarak besmele çekmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına tabir olunur.

Rüyada yanan kor görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada güney koreli görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada kor köz görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada korktuğun birini görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun korktuğunu görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments