Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kor ateşte yürümek

Rüyada kor ateşte yürümek

Rüyada kor ateşte yürümek çok büyük zararlar edeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına delalettir.

Rüyada kor ateşte yürümek gördüyseniz:

  • İnsanların öneri veya çözümleri kendi doğrularına veya isteklerine paralel olabilir.

Rüyada kor ateşte yürümek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kor halinde ateş görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateş kor görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına tabir olunur.

Rüyada kor ateş yakmak işlerinin artacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kor olmuş ateş görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kor ateşi görmek rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada kor ateş tutmak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, günahkâr olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments