Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koreye gitmek

Rüyada koreye gitmek

Rüyada koreye gitmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, onların yaralarına merhem olacağına alamet eder.

Rüyada koreye gitmek gördüyseniz:

  • Gerek ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada koreye gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına tabir olunur.

Rüyada korktuğun hayvanı görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateş kor görmek önün açılacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada korkarak bağırmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işarettir.

Rüyada kurbağadan korktuğunu görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada korkarak kalkmak hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada başkasının korktuğunu görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada yanan kor görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments