Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kor halde ateş görmek

Rüyada kor halde ateş görmek

Rüyada kor halde ateş görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, koyu sohbetler edeceğine işarettir.

Rüyada kor halde ateş gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyenler var.

Rüyada kor halde ateş görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kor olmuş ateş görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada korlu ateş görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına inanılır.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada ateş kor görmek faydalı şeyler yapacağına, tabiri caizse can bulacağına, zenginlik içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kor ateşe su dökmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine alamet eder.

Rüyada kor ateş görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, yolunda devam edeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulur.

Rüyada ateş ve kor görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments