Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüye bakmak

Rüyada köprüye bakmak

Rüyada köprüye bakmak rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada köprüye bakmak gördüyseniz:

  • Herkese şirin görünmek uğruna, sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada köprüden denize bakmak kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, herkesin yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprüden bakmak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprüye bakmak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprü üzerinden geçmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada deniz üzerinde köprüden geçmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada köprü yıkmak çok hayır duası alacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına inanılır.

Rüyada ağaç köprü görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments