Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne kedi atıldığını görmek

Rüyada üstüne kedi atıldığını görmek

Rüyada üstüne kedi atıldığını görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada üstüne kedi atıldığını gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek istediğiniz konularda istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Rüyada üstüne kedi atıldığını görmek onların başarıları ile övüneceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine yorulur.

Rüyada farenin üstüne atıldığını görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder.

Rüyada üstüne toprak atıldığını görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine işaret eder.

Rüyada üstüne toprak atılmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın üstüne atıldığını görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada üzerine kedi atıldığını görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstüne kedi atlaması görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, hastalıkların uzak duracağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına delalettir.

Rüyada üstüne atlayan kedi görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments