Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavdan atılmak

Rüyada sınavdan atılmak

Rüyada sınavdan atılmak başın borçlularla belaya gireceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada sınavdan atılmak gördüyseniz:

  • Takım oyununda bireysel hareket edilemeyeceğini hatırlatmanız gereken kişiler olabilir.

Rüyada sınavdan atılmak kısmetlerin günden güne artacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına tabir olunur.

Rüyada kendine iftira atıldığını görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Rüyada kartopu atıldığını görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, ne yöne gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine toprak atıldığını görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının işten atıldığını görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada işten atılmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada üzerine taş atıldığını görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşyalarının atıldığını görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments