Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağına dikiş atıldığını görmek

Rüyada bacağına dikiş atıldığını görmek

Rüyada bacağına dikiş atıldığını görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, planların sarkacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, bunun da geleceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bacağına dikiş atıldığını gördüyseniz:

  • Olaylara dahil olup olmamak istediğiniz konusunda daha fazla düşünmelisiniz.

Rüyada bacağına dikiş atıldığını görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına dikiş atıldığını görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, sorumluluk alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eline dikiş atıldığını görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ameliyat dikişi atıldığını görmek olmayacak hayallere kapılacağına, büyük miktarda para kazanacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına alamet eder.

Rüyada parmağına dikiş atıldığını görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına delalettir.

Rüyada ayağına dikiş atıldığını görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, müjdeli haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnına dikiş atıldığını görmek çalışıyorsa terfi alacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikiş atıldığını görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments