Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü yaptırmak

Rüyada köprü yaptırmak

Rüyada köprü yaptırmak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, helal rızka kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprü yaptırmak gördüyseniz:

  • Sevdiginiz kişiye karşı izlediğiniz tutum zaman zaman sorun yaratabilir.

Rüyada bir köprünün yıkıldığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden balık tutmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprüde geçmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada beton köprüden geçmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, öz güveninin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada köprüye tırmanmak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsü görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına delalet eder.

Rüyada denize köprü yapmak takdir toplayacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine işarettir.

Rüyada tahta köprüde yürümek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments