Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüye tırmanmak

Rüyada köprüye tırmanmak

Rüyada köprüye tırmanmak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, düşmanlarını alt edeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına yorulur.

Rüyada köprüye tırmanmak gördüyseniz:

  • Tecrübe önem kazanıyor.

Rüyada köprüye tırmanmak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada dik duvara tırmanmak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ormana tırmanmak borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yüksek yere tırmanmak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına inanılır.

Rüyada kumdan tepeye tırmanmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada tepeye tırmanmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yukarıya tırmanmak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada kayadan tırmanmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments