Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yol köprü görmek

Rüyada yol köprü görmek

Rüyada yol köprü görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, asosyal bir insan haline geleceğine alamet eder.

Rüyada yol köprü gördüyseniz:

  • Basit bir telefon, elektirik yada su faturası, gibi evraklardaki yanlışlıklar da başınıza iş açabilir.

Rüyada yol köprü görmek farklı kişilerle tanışacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına yorulur.

Rüyada uzun köprü görmek sevilen birinin geleceğine, destek göreceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine tabir olunur.

Rüyada boğaz köprüsünde yürümek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada köprüde koşmak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına inanılır.

Rüyada büyük köprü görmek onların güvenini sarsacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Rüyada köprüden uçmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada topraktan köprü görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere ve köprü görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments