Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım köprü görmek

Rüyada yarım köprü görmek

Rüyada yarım köprü görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, aile içinde saadetinin artacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, mutluluk ve saadete, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarım köprü gördüyseniz:

  • Sizden tecrübeli kişilerin faydalı tavsiyeleri olabilir.

Rüyada yarım köprü görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına rivayet eder.

Rüyada yarım at görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı yarım okumak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarım balık görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına inanılır.

Rüyada namazı yarım kılmak devlet kapısından bir yardım alacağınıza, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarım insan vücudu görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine inanılır.

Rüyada çeyrek altın ve yarım altın görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım halı görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments