Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda saklanmak

Rüyada mezarda saklanmak

Rüyada mezarda saklanmak işinde dar boğaza gireceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda saklanmak gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Rüyada mezarlığa saklanmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına yorulur.

Rüyada mezara saklanmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta saklanmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarda saklanmak adaletin geleceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkarak saklanmak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, fikirlerinin can bulacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılandan saklanmak arzularınızın gerçekleşeceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada samana saklanmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına yorulur.

Rüyada toprağa saklanmak bozulan sağlığın düzeleceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments