Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asfalt yol görmek

Rüyada asfalt yol görmek

Rüyada asfalt yol görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, karlı çıkacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, iş sahibi olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asfalt yol gördüyseniz:

  • Muğlak konuşmalar yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada yola asfalt dökmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada asfalt yol görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatını yoluna sokacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işaret eder.

Rüyada asfalt yol yapmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalettir.

Rüyada yeni asfalt yol görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asfaltlı yol görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş asfalt yol görmek her konuda gelişme gösterileceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına yorulur.

Rüyada yeni yapılmış asfalt yol görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada asfaltta kaymak kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, çok güzel günler geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments