Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü ekmek atmak

Rüyada küflü ekmek atmak

Rüyada küflü ekmek atmak galibiyet kazanacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, dertlerin biteceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, hayallerinin söneceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küflü ekmek atmak gördüyseniz:

  • Bir adım atma gereği duyabilirsiniz.

Rüyada küflü ekmek atmak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalettir.

Rüyada ekmekte küf görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Rüyada küflü ekmek vermek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine alamet eder.

Rüyada küflenmiş ekmek yemek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küflü ekmek yediğini görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmeği küflü görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına tabir olunur.

Rüyada küflü ekmek görmek böylece aynı hataları yapmayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, lüks içinde olacağına alamet eder.

Rüyada küflenmiş ekmek yediğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hakkını alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments