Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğe ekmek atmak

Rüyada köpeğe ekmek atmak

Rüyada köpeğe ekmek atmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, verimin ve bereketin geleceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğe ekmek atmak gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya sizi takdir eden kişiler artıyor.

Rüyada köpeğe ekmek atmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada köpeklere ekmek atmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek ekmek atmak keder yaşayacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada aslana ekmek atmak işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeği atmak büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada çöpe ekmek atmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmek atmak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzüne ekmek atmak yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments