Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpekle savaşmak

Rüyada köpekle savaşmak

Rüyada köpekle savaşmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, yeni bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada köpekle savaşmak gördüyseniz:

  • Gereğini hemen yapmalısınız.

Rüyada köpeklerle savaşmak dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpekle savaşmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada azraille savaşmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada askerlerle savaşmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vatan için savaşmak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kötü yönde hareket edeceğine, işinden çıkarılacağına yorulur.

Rüyada tek başına savaşmak mal ve varlık sahibi olacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, verilen  sözlerin tutulacağına işarettir.

Rüyada askerle savaşmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçakla savaşmak birden fazla ortakla iş kurulacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments