Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpekbalığı tutmak

Rüyada köpekbalığı tutmak

Rüyada köpekbalığı tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kazanç elde edeceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada köpekbalığı tutmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bazı şeyler yapmasını beklemeyin.

Rüyada köpekbalığı tutmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, işinin de hep yürüyeceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada köpek tutmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin patisini tutmak mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, yokluk içine düşeceğine yorulur.

Rüyada köpeğin elinden tutmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin elini tutmak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına yorulur.

Rüyada köpeği tutmak elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, nahoş sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeği tasmasından tutmak geçim kolaylığı içinde olacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments