Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin elini tutmak

Rüyada köpeğin elini tutmak

Rüyada köpeğin elini tutmak çok büyük başarılara imza atacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, kazancın arttırılacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri, delilleri ya da ipuçlarını görmezden gelmeye çalışan kişiler akıllı bahaneler üretebilir.

Rüyada köpeğin elini tutmak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin patisini tutmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, çok yorulacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek tutmak üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sorunların ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine inanılır.

Rüyada köpeği tutmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin tasmasından tutmak kendi geleceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak maddi açıdan rahata erileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek balık tutmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments