Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeği tutmak

Rüyada köpeği tutmak

Rüyada köpeği tutmak para sıkıntısından kurtulacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, işine dört elle sarılacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeği tutmak gördüyseniz:

  • Ya mevcut ilişkiniz düzelecek ya da yeni bir ilşki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Rüyada köpeğin tasmasından tutmak en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada denizden köpek tutmak parasız günler geçireceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada köpeğin elinden tutmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada köpeği tutmak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin elini tutmak insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, önünü göremez olacağına delalettir.

Rüyada köpek balık tutmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada köpeğin patisini tutmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments