Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek zinciri görmek

Rüyada köpek zinciri görmek

Rüyada köpek zinciri görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada köpek zinciri gördüyseniz:

  • Partnerinizle ilgili değişiklikler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada köpek zinciri görmek sürekli yerinde sayacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zincirlenmiş köpek görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada zincirli köpek görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağından zincirlenmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada boynuna zincir takmak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın zincir almak kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, yarınlarına umutla bakacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına işarettir.

Rüyada zincir takmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kötü sözler duyulacağına, geçim derdinin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kırık zincir görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments