Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık zincir görmek

Rüyada kırık zincir görmek

Rüyada kırık zincir görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kırık zincir gördüyseniz:

  • Başka bir konuyla kendinizi avutun veya tatmin edin.

Rüyada kırık zincir görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, yeni bir semte taşınılacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kopuk zincir görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada siyah zincir görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına yorulur.

Rüyada altın zincir almak parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine inanılır.

Rüyada altın zincir kolye bulmak güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada altın zincir görmek çok rahat bir hayat süreceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada koluna altın zincir takmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, kazanılan paranın artacağına yorulur.

Rüyada zincire bağlanmak kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments