Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdulkadir geylani hz lerini görmek

Rüyada abdulkadir geylani hz lerini görmek

Rüyada abdulkadir geylani hz lerini görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdulkadir geylani hz lerini gördüyseniz:

  • Fakat, diğerlerinin yaptıklarınızın arkasındaki nedenleri anlamasının veya görmesinin değişik yararları olabilir.

Rüyada abdulkadir geylani hz lerini görmek dertlerine derman arayacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, unvan sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada şeyh abdulkadir geylaniyi görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, süzüleceğine, ağlayacağına, bununla yüceleceğine rivayet eder.

Rüyada abdulkadir geylani türbesini görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada abdülkadir geylani hazretlerinin görmek rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine delalettir.

Rüyada abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdulkadir geylani hz görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza işarettir.

Rüyada abdülkadir geylaniyi görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments