Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdülkadir geylani hazretlerinin görmek

Rüyada abdülkadir geylani hazretlerinin görmek

Rüyada abdülkadir geylani hazretlerinin görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine tabir olunur.

Rüyada abdülkadir geylani hazretlerinin gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi bazı aktivitelerin içinde bulabilir ya da bazı olaylardan kaçamayabilirsiniz.

Rüyada abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek büyük düşüneceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada abdulkadir geylani hazretleri görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet eder.

Rüyada abdülkadir geylani hazretlerinin görmek dualarından hayır görmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdulkadir geylani türbesini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, bir sebeple çok zorlanacağına işarettir.

Rüyada abdulkadir geylani hz görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdulkadir geylani hz lerini görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına tabir olunur.

Rüyada abdülkadir geylaniyi görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada şeyh abdulkadir geylaniyi görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments