Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kepenk indirmek

Rüyada kepenk indirmek

Rüyada kepenk indirmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, güzel bir hayat geçireceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada kepenk indirmek gördüyseniz:

  • Bazı güzel teklifler alabilirsiniz.

Rüyada kepenk indirmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kepenk kapatmak hakkını alacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada dükkan kepenk görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada demir kepenk görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına yorulur.

Rüyada kepenk açmak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kepenk kapamak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine inanılır.

Rüyada uçağın suya indiğini görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada uçağın denize indiğini görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments