Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek maması almak

Rüyada köpek maması almak

Rüyada köpek maması almak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, merdiven atlayacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, işi ile gündeme geleceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada köpek maması almak gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi bazı kişiler sizi engelleyebilir.

Rüyada köpek maması yemek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek maması görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, yükseldikçe yükseleceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada köpek maması almak dünya malına kavuşulacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğe mama vermek toplumda yükseleceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, ticarette öne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe mama yedirdiğini görmek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza rivayet eder.

Rüyada kedi maması görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına yorulur.

Rüyada bebeğe mama yapmak yaşam enerjisi ile dolacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek maması almak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments