Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi maması görmek

Rüyada kedi maması görmek

Rüyada kedi maması görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, mallarının eksileceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi maması gördüyseniz:

  • Aşırı ilgili ya da aşırı ilgisiz davranarak karşınızdakileri şaşırtabilirsiniz.

Rüyada kedi maması görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediye mama vermek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi maması yemek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna mama yedirmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğe mama yapmak her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet eder.

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek maması yedirmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kazancı arttıracağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek maması pişirmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, iki tarafın da çok sevineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments