Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek maması görmek

Rüyada köpek maması görmek

Rüyada köpek maması görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, üzüntü duyacağına, neşenin yerine geleceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada köpek maması gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gelişmeleri bizzat siz etkileyebilirsiniz.

Rüyada köpeğe mama vermek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek maması almak yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet eder.

Rüyada köpek maması yemek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek maması görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada mama yiyen bebek görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi maması görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bebeğe mama yedirmek dünya hayatında huzurlu olmaya, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe mama yapmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Serap

Rüyamda karşılıklı köpek maması yiyordum eski bir arkadaşımla tadı çok güzel geliyordu ama son kaşık bıkkınlık verdi bıraktım acaba yorumu nedir