Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğe mama vermek

Rüyada köpeğe mama vermek

Rüyada köpeğe mama vermek işini kaybedeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğe mama vermek gördüyseniz:

  • İşinize önem vermelisiniz.

Rüyada köpek maması görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğe mama vermek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına işarettir.

Rüyada köpek maması almak zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada köpek maması yemek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mama önlüğü görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada kedi maması yemek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe mama vermek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, dua alacağına delalettir.

Rüyada bebek maması yedirmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments