Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kat çıkmak

Rüyada kat çıkmak

Rüyada kat çıkmak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, korkulan bir şeyin başa geleceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret eder.

Rüyada kat çıkmak gördüyseniz:

  • Otoriteye karşı çıkıyor veya dogmatik ilkelerden nefret ediyorsunuz.

Rüyada üçüncü kata çıkmak yoğun stres altında kalacağına, güç kaybedeceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada çatı kata çıkmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına yorulur.

Rüyada eve kat çıkmak hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada en üst kata çıkmak dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek kata çıkmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine delalettir.

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments