Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeği yenmek

Rüyada köpeği yenmek

Rüyada köpeği yenmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, huzurunun yerinde olacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına delalet eder.

Rüyada köpeği yenmek gördüyseniz:

  • Boşuna mantıklı argümanlar ortaya koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada köpek eti yendiğini görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada köpeği yenmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada köpekbalığı tarafından yenmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından yenmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, işinden ekmeğinden olacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada insan etinin yendiğini görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada hakkının yendiğini görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine tabir olunur.

Rüyada şeytanı yenmek daha rahat bir nefes alacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada azraili yenmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments