Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi etinin yendiğini görmek

Rüyada kendi etinin yendiğini görmek

Rüyada kendi etinin yendiğini görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, işinde ustalaşacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi etinin yendiğini gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar söz konusu olabilir.

Rüyada insan etinin yendiğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendi etinin yendiğini görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü eti yendiğini görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada köpek eti yendiğini görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ et yendiğini görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan eti yendiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere yorulur.

Rüyada fare tarafından yenmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine yorulur.

Rüyada ayı tarafından yenmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments